Groepstraining

Wilt u een groepstraining in FreeMind, MindMappen of een combinatie hiervan? Dat Kan!

Klassikale Training FreeMind

U kunt kiezen voor een klassikale training in FreeMind, of in combinatie met de techniek mindmapping.

In de klassikale training neemt de docent alle deelnemers mee door de mogelijkheden van FreeMind. Het voordeel hiervan is dat ieder eenzelfde eindniveau heeft. Een ander voordeel is dat er specifieke toepassingsmogelijkheden, zoals brainstorming, planning, notuleren, SWOT, Goal-mapping en dergelijke klassikaal behandeld kunnen worden. U kunt zich HIER inschrijven voor de groepstraining.

Individuele groepstraining FreeMind

Bij de individuele groepstraining FreeMind zijn alle deelnemers in eigen tempo bezig met de online training.

De docent fungeert hierbij als coach en coached iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers in eigen tempo door de stof heen gaan. Een ander voordeel is dat deelnemers die bepaalde onderdelen al kennen deze kunnen overslaan en andere onderdelen juist meerdere malen kunnen herhalen.

Uiteraard is dit ook te combineren met klassikaal trainen van brainstorming, planning, notuleren, SWOT, Goal-mapping en dergelijke. Ook kunnen deelnemers andere trainingen volgen, zoals mindmappen. U kunt zich HIER inschrijven voor de groepstraining.

Blended Learning FreeMind

Onder Blended Learning wordt zoals verstaan het combineren van verschillende les-systemen.

Zo kunnen deelnemers klassikale groepstrainingen volgen en thuis/op het werk verder gaan met de online trainingen. Hierdoor wordt het rendement van de totale training nóg hoger. U kunt zich HIER inschrijven voor de groepstraining.

Invulling FreeMind trainingen

Of het nu gaat om een workshop van een halve dag, of een dag én avond om zowel de techniek als de software te leren, dat kan allemaal.

De kosten voor een groepstraining bedragen € 1.695,- per groep per dag, ex reiskosten, eventueel materiaal en btw.

U kunt zich HIER inschrijven voor de groepstraining, of neem Contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen om de training op uw specifieke situatie af te stemmen.